Nemme opskrifter med varmrøget laks og hellefisk

Varmrøget laks og hellefisk til både hverdag og fest

Varmrøget fisk er utrolig delikat og kan bruges til et hav af forskellige retter og anledninger. Prøv det blandt andet i salater, til pastaretter eller til en kartoffelsalat. Eller hvad med at lave en burger med varmrøget laks og coleslaw?

Hos Royal Greenland tilbyder de både varmrøget laks og varmrøget hellefisk. Laksen er højkvalitetslaks fra Norge, og hellefisken er fanget med skånsomt fiskeri i Vestgrønland. De røges i Hirtshals, hvor de opnår en silkeblød konsistens og en delikat og mild røgsmag.

Både laks og hellefisk er sunde, fede fisk, som er rige på omega 3-fedtsyrer. Desuden indeholder de fede fisk D-vitamin, som er vigtigt for kroppens optagelse og omsætning af kalk og fosfor i vores knogler og muskler.

Find nemme opskrifter med varmrøget laks og hellefisk på Royal Greenlands hjemmeside.

GOURMET Sliced

Kender du GOURMET Sliced røget laks og torsk? GOURMET Sliced er koldrøget fisk i to varianter: laks og torsk. Den røgede fisk er skåret i tykke skiver, som giver en helt unik og delikat smag, hvor den milde, røgede smag virkelig kommer til sin ret. Læs mere om GOURMET Sliced på Royal Greenlands hjemmeside.

VIDSTE DU?

Hellefisken er en fladfisk, der er mørk på oversiden og lysere på bugen. Den forveksles tit med helleflynderen, men man kan kende forskel ved, at helleflynderen er helt hvid på blindsiden (”undersiden”).

Kommentarer