Wine and Dine: vind lækre spiseoplevelser

wine and dine

I juni måde vil vi gerne byde dig på Wine and Dine på vores regning. Du har nemlig her mulighed for at vinde lækre spiseoplevelser eller alternativt lækre bonuspræmier hver uge i juni. I denne artikel kigger vi nærmere på, hvordan du kan vinde denne Wine and Dine-konkurrence.

Lækre spiseoplevelser med Wine and Dine

I juni-måned får du mulighed for at opleve nogle af de finere ting i livet, idet du i vores Wine and Dine-konkurrence kan vinde luksuriøse restaurantoplevelser ugentligt. Er du en af de heldige vindere, vil du selv få lov til at vælge gourmetrestauranten, som du vil spendere ikke mindre end 5.000 kroner på. Der er også lækre bonuspræmier, som du kan vinde, selv om du ikke finder den flotte hovedpærmie.

Hver uge vil der være en lodtrækning til fordeling af præmierne, og alle kan naturligvis vinde hovedpræmien, hvis de opfylder betingelserne. Det er heldigvis meget enkelt, da der blot skal indbetales 200 kr. og spilles 25 spil på en af dine favoritter. Når betingelserne er opfyldt, kan du herefter udbetale dine 200 kr. og eventuelle gevinster, du har opnået med dine spil. Du kan også spille lidt videre og få flere lodder, hver gang du har spillet for 200 kr.

Wine and Dine præmierne, du kan vinde

I denne Wine and Dine-konkurrence kan du vinde følgende præmier:

Hovedpræmien er som allerede nævnt 5.000 kroner, der kan benyttes til en luksuriøs Wine and Dine-oplevelser for 2 personer på en luksusrestaurant. Skal det mon være Kong Hans Kælder, Restaurant AOC, Geranium, Den Røde Cottage eller en helt anden af Københavns gourmentrestauranter?

Selv om du ikke vinder hovedpræmien, kan du være heldig at vinde en af de andre præmier. Der er nemlig også 1 x 2.000 kr. i bonuspenge, 1 x 1.000 kr. i bonuspenge og hele 48 x 250 kr. i bonuspenge. Deltager du i alle fire af de ugentlige lodtrækninger uden at vinde en præmie, så er du garanteret 100 kr. i bonuspenge uanset hvad.

Vind Wine and Dine med nemmeopskrifter.dk

Vilkårene for Wine and Dine-konkurrencen

Som for de fleste andre konkurrencer, så er der også regler og vilkår for denne Wine and Dine-konkurrence. Du kan læse dem via links ovenfor. Her skal vi blot bemærke, at kampagnen: "Wine and dine" løber indtil klokken 12:00 (CEST) den 29. juni 2018, og at den er inddelt i 4 syvdages kampagneperioder (lodtrækninger). Vinderne bliver valgt blandt kvalificerede spillere via tilfældig lodtrækning efter hver af de syvdages kampagneperioder. Betingelserne, der er nævnt ovenfor, skal være opfyldt for hver kampagneperiode for at være med i de enkelte lodtrækninger. Skulle du af en eller anden grund ikke kunne benytte dig af Wine and Dine oplevelsen, kan du få tilbudt et gavekort eller kontante midler som udbetaling. Bonuspræmierne bliver indløst ved at logge ind seneste 3 dage efter tildeling heraf. Generelle vilkår og -betingelser er gældende, og dem finder du via konkurrenceudbyderens hjemmeside via link.

Annonce

Kommentarer